Om os

Historien bag

Bruuns Chokolade blev stiftet d. 1/1 2019 af en dengang 17 årig Magnus Bruun. Med tankerne på at skabe chokolade uden tilsatte tilsætningstoffer, sætte håndværket i fokus og udelukkende benytte de bedste råvare, blev Bruuns Chokolade skabt.

Visionen bag

"Min vision er at opbygge et internationalt eksklusivt chokolade brand, hvor kvalitetsråvarer er en selvfølge. Jeg drømmer at skabe den bedste smagsoplevelse for mine kunder, da Bruuns Chokolade ikke "bare" er chokolade, men oplevelse for sig selv."

- Magnus Bruun / Indehaver

Stifteren

Med interesse i at planlægge bryllupper startede Magnus på eventkoordinator uddannelsen i 2018. Her var der meget fokus på bussines undervigsning. Bruuns Chokolade blev stiftet som et fiktivt firma og et skoleprojekt. Fra den ene dag til den anden valgte Magnus at skifte retning. Han startede altså på konditor uddanelse. D. 1/11 2019 startede han i lære hos Conditori La Glace i København. Under sin uddanelse kørte han firmaet på sidelinjen m. ren webshop. D. 31/4 2023 blev Magnus færdig uddannet konditor og dagen efter gik han all in på Bruuns Chokolade.